...

RO víztisztító

Öntsön tiszta vízet a pohárba!Figyelmébe ajánlom a legkorszerűbb víztisztítási technológiát, amely segítségével az ásványvizek áránál sokkal olcsóbban juthat garantáltan tiszta ivóvízhez saját otthonában.

Ára: 160.000 Ft + 15.000 Ft beszerelés (Pest Megyén kívül+benzinköltség)

Akciós ára történőmegrendelés esetén: 160.000 Ft helyett 97.000 Ft
+ 15.000 Ft beszerelés (Pest Megyén kívül+benzinköltség)


Megjegyzés: az általunk ajánlott víztisztító EU-s gyártású, (az RO szűrőt pedig USÁ-ban gyártották,) magas minőségű alkatrészekből szerelték össze, így a legmegbízhatóbb RO szűrőrendszerek egyikét ajánlom figyelmébe. Ez nem utolsó szempont, figyelembevéve, hogy mekkora víz-kárt okozhat egy silány alkatrészekből készült víztisztító otthonában, ha pl. egy alkatrész elreped.

A saját fordított ozmózis rendszerű víztisztító előnyei:


A fordított ozmózis rendszerű víztisztító működési elve

A három lépcsős előszűrés esetén, a szennyezett víz első lépésben az 5 mikronos polipropilén betétes üledékszűrőn halad keresztül, ami a nagyobb lebegő szennyező-részecskéket tartja vissza.
A második lépcső egy aktívszenes szűrő, amely kókuszhéjas aktív szén granulátumokból áll. Ez eltávolítja a klórt és a szerves szennyeződéseket. A kaszkádrendszer harmadik foka egy 1 mikronos polipropilén szűrő. Ez felfogja az olyan szennyeződéseket, mint a homok, az iszap, vagy a rozsda.

A Fordított Ozmózisos Membrán (a következő lépcső) eltávolítja a vízben oldott összes szennyezőanyag 96-99,9%-át éppúgy, mint a baktériumokat, a gombákat és véglény tömlőket. A membrán (20C fok és min. 2,8 bar esetén) akár napi 250 liter ivóvíz tökéletes megtisztítására képes.
Az utolsó lépcső egy utószűrés, melynek során egy aktívszenes szűrő távolítja el a vízből az esetleges gázmolekulákat, amelyek a víz ízének megváltozását eredményezhetnék.
A tiszta vizet egy nyomás alatt levő tartály (10 l) tárolja, amely közvetlenül a mosogatóra szerelt csapra van kötve.
Az RO készülék egyszerűen beszerelhető bármely mosogató alá és bőséges mennyiségű egészséges, kristálytiszta vízzel látja el az egész családot.
A legjobb eredmény érdekében olvassa el figyelmesen a vásárláskor mellékelt beszerelés és üzemelés részleteit tartalmazó Gépkönyvet!


Megéri?

Az alábbi táblázat segítségével számolja ki, hogy háztartásában mennyit költ ásványvízre!


A víztisztító ára 2 személyes háztartás esetén egy év alatt, 4 személyes háztartás esetén fél év alatt megtérül!

Befoglaló méretek:
Víztitó:
Magasság: 45 cm
Szélesség: 37 cm
Mélység: 16 cm
Tartály:
Átmérő: 30 cm
Magasság: 40cm

RO víztisztító akciós ára: 160.000 Ft helyett 97.000 Ft (+ beszerelés),
Oxigénszifonnal együtt vásárolva a víztisztító ára 87.000 Ft (+ beszerelés)


MEGRENDELÉS GYORS és INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL