Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oxigénszifon és egyéb termékeink megrendelése

 

A következő adatok megadásával ezúton megrendelheti az OXIGROUP Kft. által forgalmazott oxigénszifont, fordított ozmózis rendszerű víztisztítót, aktív szenes csapra szerelhető vízszűrőt, és az aktívszenes, KDF-es zuhanyszűrőt.

Oxigénszifon, Hidrogénes víz készítő berendezés és RO víztisztító rendelésekor Magyarország területén belül személyes- vagy ingyenes postai kiszállítást és postai utánvéttel történő fizetési lehetőséget biztosítunk.

A megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot (az adatlap betöltése pár másodperces időt vehet igénybe).​

 
 
Email:*
Név:*
Termék (válasszon)*
Kiegészítő termék (válasszon)
Szállítási cím: Irányítószám*
Település*
Utca, házszám*
Telefonszám
Számlázási név
Számlázási cím
Honnan vagy kitől hallott az oxigénszifonról?
Üzletépítő termékek
Megjegyzés

Az OXIGROUP Kft. vásárlóinak adatait (Név, cím, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, vásárolt termékek listája, megrendeléskor írt megjegyzések, a megrendelés és vásárlás dátuma, és ha a megrendeléskor megadja, akkor az az információ, hogy kitől hallott termékeinkről) a garanciális és jótállási feladatok teljesítése céljából, továbbá a megvásárolt termékek utántöltésével és karbantartásával kapcsolatos tájékoztatás érdekében (pl. hírlevél küldése a személyes ügyfélszolgálat és szifonszervíz időpontjáról és helyszínéről), és az üzletszerzési jutalék ajánlónak történő kifizetése érdekében, a kölcsönös gazdasági érdek alapján tárolja.
Részletes adatvédelmi tájékoztatónk eléréséhez kattintson ide!