Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hidrogénes víz készítő

A Hidrogénes víz készítő berendezés antioxidáns hatású ivóvizet állít elő, ami öregedés gátló és növeli a vitalitást!

piros-keszulek.jpgA „Lourdes” berendezéssel előállított szabad hidrogénben gazdag ivóvíz extra energiát nyújt a fogyasztónak, amely az általános jóllétet segíti elő. Emellett a hidrogénes víz erős antioxidáns hatásával segít lekötni a szabad gyököket, így komoly szerepe lehet a betegségek megelőzésében és a kezeléseknél. A szabad gyökök sejtszintű támadásának több célponja is van: a sejthártya, a proteinek és a nukleinsavak, így szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. A szabad gyökök elősegíthetik a rák, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és még sok más betegség kialakulását.

A hidrogén ion tulajdonságai:

Amellett, hogy a hidrogénion a legkisebb antioxidáns, az egyetlen szurke-keszulek-bekapcsolva.jpgolyan oxidáns, amely nem válik szabad gyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és olyan vízzé válik, amley elősegíti a szervezetünk méregtelenítési folyamatait. Ezért a hidrogénion a legerősebb antioxidáns. olyan kisméretű ionokkal fejti ki hatását, amelyek szervezetünk bármely részére azonnal eljutnak.

Félgrammnyi H- hidrogénion elegendő az emberi szervezet napi ATP igényének a létrehozásához! (Az ATP - sejtjeink üzemanyaga)

Ajánlott napi fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz hatékonyan támogatja a szervezetünk működését! A hidrogénes víz készítő berendezéssel készített víz hidrogéntartalma, az elkészítés után fokozatosan csökken, ezért a H- dúsított vizet érdemes aznap elfogyasztani!

A hidrogénes vízkészítő berendezés ára: 299.900 Ft.

2022. november 27. vasárnapig tartó akciónkban 240.000 Ft-os kedvezményes áron és 3 doboz ajándék oxigénpatronnal vásárolhatja meg az antioxidáns vízkészítő készüléket.

Megrendelésért kattintson ide:

http://www.oxigenesszifon.hu/cikkek/megrendeles.html