...

OXIGROUP Klub feliratkozás


Az OXIGROUP Vásárlói Klub több ezer klubtagja a saját oxigénszifon megvásárlása után további termékekhez komoly kedvezményekkel juthat hozzá. Ha szeretne olcsóbban hozzájutni termékeinkhez, szeretne időben értesülni szerviznapjainkról és találkozóinkról, esetleg ha szeretné termékeinket komoly árréssel forgalmazni, és ezzel pénzt keresni, vagy ismerőse szívesen keresne pénzt az oxigénszifon és az RO víztisztító forgalmazásával, és Ön szeretne az ajánlói jutalékhoz hozzájutni, kérjük az alábbi mezők kitöltésével iratkozzon fel OXIGROUP Klubunkba!

Kérjük, hogy a következő mezőkben adja meg nevét és e-mail címét, azonnal levélben tájékoztatjuk a jelenlegi akciós klubtagi árainkról, és a kedvezményes vásárlás lehetőségeiről.

A hírlevélre történő felíratkozással a felíratkozó nevét és e-mail címét, ha megadja, akkor a telefonszámát és ha leírja, akkor azt az információt, hogy kitől hallott termékeinkről - adatokat a hírlevél küldés céljából leíratkozásig megőrizzük. A hírlevélre felíratkozással a felíratkozó hozzájárulását adja adatai kezeléséhez és a hírlevelek küldéséhez.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk eléréséhez kattintson ide!