Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OXIGROUP Klub feliratkozás

Az OXIGROUP Vásárlói Klub több ezer klubtagja az Oxigénszifonhoz komoly kedvezménnyel juthat hozzá. Ha szeretne olcsóbban hozzájutni termékeinkhez, szeretne időben értesülni szerviznapjainkról és találkozóinkról, esetleg ha szeretné termékeinket komoly árréssel forgalmazni, és ezzel pénzt keresni, vagy ismerőse szívesen keresne pénzt az oxigénszifon és az RO víztisztító forgalmazásával, és Ön szeretne az ajánlói jutalékhoz hozzájutni, kérjük az alábbi mezők kitöltésével iratkozzon fel OXIGROUP Klubunkba!

Már egyetlen oxigénszifon vásárlása esetén érdemes OXIGROUP klubtagként vásárolni, mert így az oxigénszifon vásárlásakor 40.000 Ft feletti összeget spórolhat, sőt jelenlegi akciónk keretében már az első vásárlásakor megkapja a klubtagokra vonatkozó kedvezményeket, pl. akár 1db patronnal sokkal olcsóbban megvásárolhatja az oxigénszifont. A klubtagság semmilyen kötelezettséggel nem jár, bármikor egy pillanat alatt leiratkozhat hírlevelünkről.

Kérjük, hogy a következő mezőkben adja meg nevét és e-mail címét, azonnal levélben tájékoztatjuk a jelenlegi akciós klubtagi árainkról, és a kedvezményes vásárlás lehetőségeiről.

 
 
Email:*
Név:*
Honnan vagy kitől hallott az oxigénszifonról?
Érdekli az üzleti, pénzkereseti lehetőség is?

A hírlevélre történő felíratkozással a felíratkozó nevét és e-mail címét, ha megadja, akkor a telefonszámát és ha leírja, akkor azt az információt, hogy kitől hallott termékeinkről - adatokat a hírlevél küldés céljából leíratkozásig megőrizzük. A hírlevélre felíratkozással a felíratkozó hozzájárulását adja adatai kezeléséhez és a hírlevelek küldéséhez.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk eléréséhez kattintson ide!