Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvezményes megrendelés

Oxigénszifon és egyéb termékeink kedvezményes megrendelése

 

A következő adatok megadásával ezúton az OXIGROUP Klubtagként kedvezményesen megrendelheti az OXIGROUP Kft. által forgalmazott oxigénszifont, fordított ozmózis rendszerű víztisztítót, aktív szenes csapra szerelhető vízszűrőt, és az aktívszenes, KDF-es zuhanyszűrőt

Ha csak oxigénpatront szeretne kedvezményesen rendelni, kattintson ide.

Oxigénszifon, RO víztisztító és Hidrogénes vízkészítő rendelésekor Magyarország területén belül személyes- vagy ingyenes postai kiszállítást és postai utánvéttel történő fizetési lehetőséget biztosítunk.

Az OXIGROUP Kft. vásárlóinak adatait (Név, cím, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, vásárolt termékek listája, megrendeléskor írt megjegyzések, a megrendelés és vásárlás dátuma, és ha a megrendeléskor megadja, akkor az az információ, hogy kitől hallott termékeinkről) a garanciális és jótállási feladatok teljesítése céljából, továbbá a megvásárolt termékek utántöltésével és karbantartásával kapcsolatos tájékoztatás érdekében (pl. hírlevél küldése a személyes ügyfélszolgálat és szifonszervíz időpontjáról és helyszínéről), és az üzletszerzési jutalék ajánlónak történő kifizetése érdekében, a kölcsönös gazdasági érdek alapján tárolja.
Részletes adatvédelmi tájékoztatónk eléréséhez kattintson ide!