Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatvédelmi tájékoztató

Az OXIGROUP Kft. adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója.
 
Az OXIGROUP Kft. - mint adatgazda - vevőinek és hírlevél feliratkozóinak adatait a következő módon kezeli.
 
Az OXIGROUP Kft. vásárlóinak adatait (Név, cím, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, vásárolt termékek listája, megrendeléskor írt megjegyzések, a megrendelés és vásárlás dátuma, és ha a megrendeléskor megadja, akkor az az információ, hogy kitől hallott termékeinkről) a garanciális és jótállási feladatok teljesítése céljából, továbbá a megvásárolt termékek utántöltésével és karbantartásával kapcsolatos tájékoztatás érdekében (pl. hírlevél küldése a személyes ügyfélszolgálat és szifonszervíz időpontjáról és helyszínéről), és az üzletszerzési jutalék ajánlónak történő kifizetése érdekében, a kölcsönös gazdasági érdek alapján tárolja.
 
A vásárlás során a vevőnek, ill. a honlapunkra látogatóknak lehetőségük van az OXIGROUP Kft. termékinformációkkal és akciókkal kapcslatos hírlevelére felíratkozni. A hírlevélre történő felíratkozással a felíratkozó nevét és e-mail címét, ha megadja, akkor a telefonszámát és ha leírja, akkor azt az információt, hogy kitől hallott termékeinkről - adatokat a hírlevél küldés céljából leíratkozásig megőrizzük. A hírlevélre felíratkozással a felíratkozó hozzájárulását adja adatai kezeléséhez és a hírlevelek küldéséhez.
 
A felíratkozó személynek az info@oxigroup.hu címen keresztül bármikor joga van adatai törlését, vagy a vele kapcsolatos adatokról történő tájékoztatást kérni.
 
Az OXIGROUP Kft. a vevők és hírlevélre felíratkozók adatait harmadik félnek nem adja át.
 
A hírlevelek kiküldését a ListaMester online hírlevélküldő szolgáltatás üzemeltetője, mint az OXIGROUP Kft. adatfeldolgozó partnere biztosítja. 
A ListaMester online hírlevélküldő szolgáltatás üzemeltetőjének adatai a következők:
Név: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság (BITHUSZÁROK BT.)
Székhely: 2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8.
Képviselő neve: Mizera Ferenc ügyvezető
Cégjegyzékszám:  13-06-065996 
Statisztikai számjel: 21158218-7220-212-01
Adószám: 21158218-2-13
 
Az OXIGROUP Kft., mint adatgazda adatai a következők:
OXIGROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (OXIGROUP Kft.)
Székhely: 2145 Kerepes, Wéber Ede utca 28.
Képviselő neve: Nagy Melinda ügyvezető
Cégjegyzékszám: 13-09-147532
Adószám: 23374896-1-13