Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az OXIGROUP rendszerű értékesítés egyesíti a közvetlen értékesítés minden eladásból származó azonnali jutalék kifizetésének és a többszintű értékesítésnek (MLM) a közvetett jutalékából származó jutalék kifizetésének előnyeit.

Ha Ön továbbértékesíti az oxigénszifont, minden egyes eladás után 8.000 Ft direkt jutalékot kap, amit legfeljebb 50%-os árengedményként le is vásárolhat az OXIGROUP irodában.

Ha az Ön vevő közül valaki továbbértékesíti a szifonokat, Ön az ötödik szintig ezekből az eladásokból is közvetett direkt jutalékot fog kapni.

Az ajándék patronon túl az oxigénszifonok mellé eladott patronok után további 900 Ft/db jutalékot számolunk fel.

Minden közvetlen értékesítési üzletnél így nálunk is elengedhetetlen a tudás és a tapasztalat átadása. Az OXIGROUP értékesítők számára heti rendszerességgel különböző képzéseket tartunk, amelyek során a képzések résztvevői számára olyan hasznosítható és gyakorlati jellegű tudást adunk át, amit alkalmazva az értékesítők hozzánk hasonlóan magas havi aktív és passzív jövedelemhez juthatnak. A képzési anyagok a hagyományos direkt értékesítési és MLM képzéseken elsajátított tudáson és az elmúlt két évben budapesti értékesítési vezetőként általam és a csapatom által eladott 3200 db oxigénszifon értékesítése során megszerzett tapasztalatokon alapulnak.

Emellett a mi csapatunkhoz csatlakozó munkatársak igényei szerint Budapesten és környékén további nyílt oxigénszifon bemutatókat és képzéseket fogunk tartani.

Nem mindegy tehát, hogy kihez csatlakozik!

Mielőtt csatlakozik az egyik értékesítő struktúrához, saját érdekében érdemes arról tájékozódnia, hogy az Ön leendő szponzora milyen segítséget fog tudni adni az Ön számára, mert ebben a direkt jutalékos rendszerben a szponzorok legfeljebb 2-3 szintig érdekeltek a komoly mértékű segítségadásban, és az Ön csatlakozása után a szponzor személye már nem módosítható!

A pénzkereseti lehetőségről részletesebben:

Kereseti lehetőség: Minden egyes Oxigénszifon eladásáért az OXIGROUP Kft. bruttó 8.000 Ft jutalékot tesz az Ön interneten követhető, egyéni jutalékszámlájára. Ha pl. Ön öt embernek eladja az Oxigénszifont, a jutalékszámláján 5 X 8.000 = 40.000 Ft jutalék jelenik meg. Ha az öt vevője közül némelyik maga is Oxigénszifont értékesít, akkor a 8.000 Ft jutalékot mindig az kapja, aki az Oxigénszifont eladja (közvetlen értékesítési jutalék), Ön pedig szifononként 1.500 Ft-ot kap azért, mert nem csak vevőt, hanem értékesítő munkatársat is hozott a klubba. Összefoglalva: az OXIGROUP Kft. 8.000 Ft-tal honorálja a közvetlen eladásokat, és további 4 szintig 1.500 Ft-ot fizet a közvetett eladásokért. Emellett további 1.000 Ft összmélységi jutalékot osztunk ki vezető menedzsereink között.

Az elméleti példánk szerint, ha pl. az Ön által hozott 5 munkatárs mindegyike átlagosan további 5-5 Oxigénszifont értékesít, akkor Ön a 40.000 Ft-os közvetlen értékesítési jutalékja mellett, az Ön által hozott munkatársak 5-5 értékesítése után 37.500 Ft jutalékot kap, ami összesen 77.500 Ft. És ez így megy összesen 5 értékesítési szintig, ami a példa szerinti 5-ös többszöröződést figyelembe véve 3125 fő esetén, kb. 6 millió Ft-os jutalékot jelent az Ön Számára. A gyakorlatban persze lesz, aki csak megveszi, és használja az Oxigénszifont, de lesz, aki közvetlenül akár évi 50-100 szifont is értékesíteni fog. Ezért számoltunk a példánkban átlagosan 5 értékesítéssel.

A jutalék kifizetése: Az interneten követhető jutalékszámlán az közvetlen eladásokból származó jutalék havi 1 patroncsere és évi 1 közvetlen oxigénszifon eladás mellett bármeddig halmozódik. A közvetlen eladásokból származó jutalék kifizetésének nincs feltétele. Az összegyűjtött közvetett jutalék kifizetésére az a klubtag jogosult, aki legalább 7 közvetlen Oxigénszifon eladást végzett, tehát aki közvetlenül legalább 7 klubtagot léptetett be az OXIGROUP vásárlói klubba. A 7 szifon eladása (az évi 1db közvetlen oxigénszifon eladásos aktivitási feltételen túl) nincs időkorláthoz kötve.

A jutalékot az OXIGROUP irodában a klubtagoknak legfeljebb 50%-os kedvezményű vásárlással, vállalkozóknak számla ellenében, ill. nem számlaképes klubtagok (magánemberek, alkalmazottak) esetében egyedi megbízási szerződéssel, az adók és járulékok levonása után fizeti ki az OXIGROUP Kft., így a pénzkeresethez Önnek nem kell vállalkozással rendelkeznie.

További információért hívjon a 06 20 594 4151-es mobilszámon, vagy írjon az oxigenesszifon@gmail.com címre!