Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Nyilvános bemutató előadás ingyenes kóstolóval

Kép

Az ország több pontján rendszeresen ingyenes bemutatókat tartunk, ahol az érdeklődők rövid előadást hallhatnak az oxigénes víz egészségünkre gyakorolt hatásairól, és az oxigén szifonról. Akiket a termék mellett a pénzkereseti lehetőség is érdekel, az előadás második részében információkat fognak kapni az oxigénszifon és a Pentaqua Kft. egyéb termékeinek értékesítéséből milyen munka befektetéssel mennyi idő alatt mennyi pénzt lehet keresni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy nem a "vakításra", hanem a konkrét pénzkereseti lehetőségre tesszük a hangsúlyt, és elmondjuk az elmúlt hónapok számbeli tapasztalatait is, mert a célunk, hogy amellett, hogy egy nagyon hasznos és egészséges terméket népszerűsítsünk, az üzleti lehetőség megismertetésével minél több embernek segítsünk a konkrét anyagi problémáik megoldásában. (Az oxigénszifon értékesítéséből az egyszerű fix jutalékos rendszernek köszönhetően nem a távoli jövőben, hanem már az első hónapban több  10.000, de akár több 100.000 Ft-os jövedelemhez juthat.)

Az előadás keretében minden érdeklődő számára ingyenes kóstolót tartunk, amikor bárki megkóstolhatja az oxigénszifonnal előállított szuperoxigenizált vizet.

 

Következő szívméréssel és ivóvízelemzéssel egybekötött előadásunk helye és időpontja:

 2012. május 11. péntek 17 óra, OXIGROUP Kft. iroda tárgyalója, Alfa Group irodaház földszint, Budapest XIII. kerület, Victor Hugo u. 11-15. 

Előadók: Dr. Weixl-Várhegyi László, az oxigénszifon feltalálója, Klöczl György szívdiagnosztikával foglalkozó szakember és Nagy Melinda, az OXIGROUP Kft. ügyvezetője.

A rendezvényen komputeres szívdiagnosztikát és a hozott ivóvizek tisztaságának vizsgálatát is elvégezzük.

Sok szeretettel várjuk előadásunkon, amelyre előzetes jelentkezés nem szükséges.

Ha Ön most első alkalommal hallgatja meg előadásunkat, termékismertető orvosi DVD-nket adjuk ajándékba. Az ajándék átadása érdekében keresse Nagy Istvánt vagy Nagy Melindát az előadás előtt vagy után.

Érdeklődni a nagyistvan@pentaqua.hu e-mail címen, vagy a 06-20-594-4151-es telefonszámon Nagy Istvánnál lehet.

Az előadásokon kérjük, hogy kérdéseikkel, esetleg megrendeléseikkel Nagy Istvánt és Nagy Melindát keressék!