Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoport-akció

 

Új, négy hétig tartó nyereményjátékot szerveztünk Nagy István és Nagy Melinda struktúrájában a HÉT LEGJOBB SZPONZORA és a HÓNAP LEGJOBB SZPONZORA részére.
 
Részvételi szabályzat:
 
1.      A nyereményjáték idõtartama: 2010. november 8 – 2010. december 5.
 
2.      Minden klubtag, aki 2010. november 8. előtt, illetve a nyereményjáték ideje alatt Nagy István vagy Nagy Melinda struktúrájában bármilyen mélységben lett regisztrálva részt vesz a játékban!
 
3.      A 2010. november 8. – 2010. december 5.-ig tartó időszakban, minden héten azt a klubtagunkat, aki az adott héten közvetlenül a legnagyobb össz-értékben értékesít a Pentaqua MLM rendszerben legalább 2 fő beléptetésével termékeket, az adott hétre vonatkozóan 1db 5.000 Ft-os Pentaqua vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg.
 
4.      A 2010. november 8. – 2010. december 5.-ig tartó időszakban, azt a klubtagunkat, aki ebben az időszakban közvetlenül a legnagyobb össz-értékben értékesít a Pentaqua MLM rendszerben legalább 10 fő beléptetésével termékeket, 1db érintőképernyős GSM mobiltelefonnal ajándékozzuk meg.
 
5.      A nyereményjáték novemberi fordulójában azon beléptetések vesznek részt, amelyek Nagy István vagy Nagy Melinda struktúrájához bármilyen mélységben csatlakoznak, és amelyek regisztrációs adatlapjai 2010. december 6-ig beérkeznek a Pentaqua Kft. irodáiba (személyesen leadva, faxon, emailben), illetve a befizetés ugyanezen dátumig beérkezik a Pentaqua Kft. bankszámlájára, vagy készpénzben kifizetik valamelyik irodában.
 
6.      A Pentaqua Kft. alkalmazottai és családtagjai nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
 
Minden munkatársunknak sikeres munkát kívánunk!
 
Nagy István és Nagy Melinda